1 - ((Aman Tanrım, ben kulun, kulun oğlu am, Kişisel kadın köle oğlu Nasiti elinizi, geçmişte senin kararın, senin alarak düzenlemek, ben sizin için, kendiniz tarafından çağrılan, her isim sormak veya kitapta ortaya, ya da herhangi bir Kişisel yaratılış öğretti, ya da içinde muhasebeleştirilir Eğer kalbimin bahar Kuran yapmak ve görünmeyen hakkında bilgi sahibi göğsüme ışığında ve keder tahliye ve gumi go))
2 - ((I endişe ve üzüntü, çaresizlik ve tembellik, cimrilik ve korkaklık Varsa, ve borç katılan ve erkeklerin baskın sığınırım))
Peygamber sav bu namaz büyük bir olmak
Doaa ızdırap
1 - ((yoktur Allah'tan başka ilah, büyük Halim yok Allah'tan başka ilah, Lord Throne biridir, hiçbir tanrı Allah, Göklerin ve Lord toprak ve Lord cömert teklif of)) olduğunu
2 - ((Allahım, Senin rahmet kendime bir göz kırpmak kimseyi istemiyorum, ve bana tüm saptamak, hayır ama tanrı yoktur Sen))
3 - ((başka tanrı yoktur, ancak sen Glorified subhaanaka)) el-Tirmizî, ve Vali
4 - ((Allah benim de Rabbim, ne bir şey O'na ortak koşmam)), Ebu Davud ve İbn Mace
Sultan dan Namaz adaletsizlik korktum
1 - ((Lord yedi göğü ve Lord büyük görüş, beni bir komşu yüzden ve bu yüzden Khalaiqk ve siyasi partilerden biri terk etmek veya verir olmak, komşunuzun yüksekliği ve Tnawk, ve sen dışında hiçbir tanrı)) al en
2 - ((Allah büyüktür, Allah sevgili Tanrı bu korku ve dikkatli en iyi tüm yaratıldı, ben Allah'a kim başka İlah yoktur O, yedi göğü ve öncüsü yere onun izni olmadan, Abdul kişi, askerleri ve müritleri ve yandaşları, cinler ve insan şerrinden düşmesine, sığınırım O bana bir komşu olun onların kötülüklerini, Tnawk komşunuzun zor toplu ve senin adın kutsanacak, sen dışında hiçbir tanrı)) (üç defa)
o bazı insanlar korktuğunu söyledi dan ne
((Sen biliyorum))
kaçınmak Prayer of korkusu
((Oh Tanrım, sen ve ben biliyorum senin etmeden, küçük arıyor ve bilmiyorum))
Ne varlık dedi olduğunda alarm
((Yoktur Allah'tan başka ilah)) olduğunu
1 - ((Lord yedi göğü ve Lord of Ekran Harika, benim bir komşu yüzden ve bu yüzden ve Khalaiqk siyasi partiler, bunlardan biri terk etmek veya verir olmak, komşunuzun yüksekliği ve Tnawk, ve sen dışında hiçbir tanrı)) al en
Tanrı kime 2 - ((Allah büyüktür, Allah sevgili ile, sevgili Tanrım, korku ve dikkatle oluşturulmuş, ben sığınırım İlah yoktur O Grasper Yedi gök yere onun izni olmadan, Abdul kişi, askerleri ve müritleri ve yandaşları, cinler ve insan şerrinden düşmesine, Allah onların kötülüklerini, Jal Tnawk komşunuzun için zor gelen komşum ve senin adın kutsanacak, sen dışında hiçbir tanrı)) (üç kez) olmak
Benim yorum basittir:
göstermek yerine - tahta
Grasper yerine - kabız
Allah en iyisini bilir
Mayıs Allah senin en iyi ödül
Ve denge tercih Lord dünyasında bunu yapmak ...
Sözlerin gerçek kardeş cömertlik olacak pardon, iyi bir grup, ama tekerlek ve yazma hızı, İnşallah tekrarlanır
değişiklik için teşekkürler